CENTRES

CENTRES ESPORTIUS

CEM Can Ricart

CEM Can Ricart

CEM Can Ricart és un Centre Esportiu Municipal referent al districte de Ciutat Vella, al cor del Raval. Una instal·lació inaugurada el 10 de juliol de 2006, dissenyada a partir de la restauració d’una antiga fàbrica tèxtil que t’ofereix tot el que puguis imaginar per al cos i ment. 

CEM Colom

El CEM Colom és un Centre Esportiu Municipal restaurat per als Jocs Olímpics del 1992 i adaptat, posteriorment, com a centre esportiu. Està ubicat a la icònica Rambla de Barcelona i ofereix tota mena de serveis.

CEM Colom

CENTRES CÍVICS

Joan Oliver "Pere Quart"

Joan Oliver “Pere Quart”

El Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” és un equipament municipal del Districte de les Corts.

Inaugurat el maig de 1999, destaca en àmbits de promoció i difusió cultural, suport a la creació, foment de l’emprenedoria, innovació social, inclusió i envelliment actiu.

Can Deu

El Centre Cívic Can Deu se situa al número 13 de la plaça de la Concòrdia, centre del districte de les Corts actual i del primer eixample urbà de les Corts. És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu. El 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts.

Can Deu
Josep M. Trias i Peitx

Josep M. Trias i Peitx

El Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx és un espai públic arrelat al barri i obert a la participació de tots els ciutadans. Durant tot l’any es duen a terme diferents activitats, tallers, exposicions, sortides, etc. La nostra especialitat és la música clàssica amb concerts en directe i peces dels més grans compositors de tots els temps. Al mateix espai hi és la Ludoteca La Tardor, un espai socioeducatiu de trobada, relació i participació per a nens, nenes i les seves famílies on un equip educatiu, a través del joc, proporciona accions encaminades a contribuir en el procés evolutiu i educatiu dels infants.

Can Verdaguer

El Centre Cívic Can Verdaguer, ubicat a una antiga masia del s. XVI, és un equipament municipal al servei del barri de Porta, ubicat al Districte de Nou Barris de la ciutat de Barcelona. El centre promou una tasca sociocultural produint cultura i donant suport a iniciatives de grups i artistes que volen obrir-se camí en el món de la creació i l’expressió artística, desenvolupant, al mateix temps, una tasca de divulgació cultural i formació. El centre esdevé alhora un espai de trobada i relació de veïns, fomentant les relacions interpersonals i la vida associativa.
Un dels projectes singulars que s’hi desenvolupen és el Concurs de Còmic de Nou Barris, amb més de 23 anys de trajectòria que situa al centre com un referent d’aquesta disciplina a la ciutat.

Can Verdaguer
La Sagrera “La Barraca”

La Sagrera “La Barraca”

El Centre Cívic la Sagrera “La Barraca” és un equipament municipal cultural i formatiu del Districte de Sant Andreu. La nostra tasca és apropar la cultura i dinamitzar la participació de proximitat en els processos creatius, en projectes propis i també en xarxa amb altres equipaments i entitats del territori.

CENTRES EMPRENEDORS

Sinèrgics Baró de Viver i La Clota

Sinèrgics és el primer espai municipal de coworking de retorn social.

Un espai de treball per a professionals que estan desenvolupant el seu propi projecte professional i que esdevenen un recurs per les entitats, associacions i veïns de Baró de Viver i La Clota, ubicats al districte de Sant Andreu i Horta-Guinardó respectivament, i implicats en el desenvolupament socioeconòmic del seu entorn més proper.

L’objectiu de Sinèrgics és generar connexions entre els diferents agents que fan possible el creixement de tots els projectes implicats.

Desplaça cap amunt