Lleuresport és una entitat polivalent de Barcelona dedicada a la gestió del lleure, que fomenta la cultura, l’educació i l’esport per a tothom. 

Des de 1992 gestionem i donem servei a diferents equipaments públics i privats com centres cívics, centres esportius, casals i escoles, gràcies a la nostra polivalència (àmbits cultural i esportiu amb vessants socials i educatives), la gestió del treball, la capacitat d’adaptació del nostre equip humà i la nostra capacitat de transmetre els valors que ens defineixen en tot allò que fem. 

Apostem per la innovació i una formació continuada per adaptar-nos a les noves tendències en què la il·lusió i el compromís social son punts claus pel nostre desenvolupament.

ELS NOSTRES CENTRES

Centres Esportius

CEM Can Ricart

CEM Can Ricart

CEM Can Ricart és un Centre Esportiu Municipal referent al districte de Ciutat Vella, al cor del Raval. Una instal·lació inaugurada el 10 de juliol de 2006, dissenyada a partir de la restauració d’una antiga fàbrica tèxtil que t’ofereix tot el que puguis imaginar per al cos i ment.

CEM Colom

CEM Colom

El CEM Colom és un Centre Esportiu Municipal restaurat per als Jocs Olímpics del 1992 i adaptat, posteriorment, com a centre esportiu. Està ubicat a la icònica Rambla de Barcelona i ofereix tota mena de serveis.

Centres Cívics

Joan Oliver "Pere Quart"

Joan Oliver "Pere Quart"

El Centre Cívic Joan Oliver "Pere Quart" és un equipament municipal del Districte de les Corts. Inaugurat el maig de 1999, destaca en àmbits de promoció i difusió cultural, suport a la creació, foment de l'emprenedoria, innovació social, inclusió i envelliment actiu.

Can Deu

Can Deu

El Centre Cívic Can Deu se situa al número 13 de la plaça de la Concòrdia, centre del districte de les Corts actual i del primer eixample urbà de les Corts. És una bella finca modernista que durant dècades va ser la residència de la família Deu. Al 1986 es va convertir en un centre cívic i va ser la primera casa que es va recuperar com a equipament a Les Corts.

Josep M. Trias i Peitx

Josep M. Trias i Peitx

El Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx és un espai públic arrelat al barri i obert a la participació de tots els ciutadans. Durant tot l’any es duen a terme diferents activitats, tallers, exposicions, sortides, etc. L Al mateix espai hi és la Ludoteca La Tardor, un espai socioeducatiu de trobada, relació i participació

Can Verdaguer

Can Verdaguer

El Centre Cívic Can Verdaguer, ubicat a una antiga masia del s. XVI, és un equipament municipal al servei del barri de Porta, ubicat al Districte de Nou Barris de la ciutat de Barcelona. El centre promou una tasca sociocultural produint cultura i donant suport a iniciatives de grups i artistes que volen obrir-se camí en el món de la creació i l'expressió artística, desenvolupant, al mateix temps, una tasca de divulgació cultural i formació.

La Sagrera “La Barraca”

La Sagrera “La Barraca”

El Centre Cívic la Sagrera "La Barraca" és un equipament municipal cultural i formatiu del Districte de Sant Andreu. La nostra tasca és apropar la cultura i dinamitzar la participació de proximitat en els processos creatius, en projectes propis i també en xarxa amb altres equipaments i entitats del territori.

Navas

Navas

El Centre Cívic Navas és un equipament municipal de cultura, de proximitat, de relació i de participació del districte de Sant Andreu. Posa a l’abast de tothom activitats, propostes i instal·lacions per tal de fer accessible la cultura (entesa en el seu concepte més ampli), desenvolupar el coneixement col·lectiu, estimular la participació col·lectiva, promoure la socialització i la interacció entre tots els participants.

Coworkings de retorn social

Sinèrgics Baró de Viver i La Clota

Sinèrgics és el primer espai municipal de coworking de retorn social.

Un espai de treball per a professionals que estan desenvolupant el seu propi projecte professional i que esdevenen un recurs per les entitats, associacions i veïns de Baró de Viver i La Clota, ubicats al districte de Sant Andreu i Horta-Guinardó respectivament, i implicats en el desenvolupament socioeconòmic del seu entorn més proper.

L’objectiu de Sinèrgics és generar connexions entre els diferents agents que fan possible el creixement de tots els projectes implicats.

NOTÍCIES

Contacte

ASSOCIACIÓ CLUB LLEURESPORT com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat
Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:
Desplaça cap amunt